Не съм публикуван и прочие
не съм и
реплика във дястното ухо
невидими мехурчета с различен
цвят
коацерватна мисъл
без
умисъл
предлозите избегнал -
и после -
не не съм ИЕРОБАЛ
повдигнал вежди да не не
борбата бе във теб живота тича
тича живота ето продължи
фаза и нула тъй в тоз тип прескачат
че всички са галва низи рани и за
за парапет
ек есетра
кюфтетата би следвало да
са голями и да струват по тридесет стотинки.
да
танагра - който - спазва правилата .
но не го - слушайте това не е не е
е било е живота продължава
живота продължи в стол заводски във стола инсталиран в центъра
на доблестта
в град софия
във еди колко там
часа
пей
шефа
Свидетельство о публикации №104072101031