Prazilus mamyte...

Prie lango, uz stalo, prazilus mamyte,
Atvere laiskeli, negali skaityti,
Ir asarа braukia, sapnai jа kamuoja,
Isskride vaikai taip retai atvaziuoja.

Ne karas isblaske po zeme vaikus,
Jie laimes ieskojo, palike namus,
Ir metai, kaip vejas, negryz niekada,
Kur gime vaikai, kur Tevyne mana.

Prie lango, uz stalo, prazilus mamyte,
Atverus laiskeli, pradejo skaityti,
Ir asarа braukia, sapnai nekamuoja,
Sveiki jos vaikai, tik retai atvaziuoja.

Ne karas isblaske po zeme vaikus,
Jie laimes nerado, palike namus,
Ir metai, kaip vejas, negryz niekados,
Kur augo vaikai, kur Tevyne mamos.


Рецензии