Du paskutiniai laiskai

-----------------------------------
         Busiu atvira.

"Vstretilis dva odinochestva,
razveli u dorogi kostior,
a kastru razgoratsia ne hochetsia,
vot i ves razgovor..."
               
                H.
-----------------------------------
          
          Labas.

Padvelk vejeli is vakaru,
Pakilk saulute is rytu.
Uzdeg uzgesusias anglis,
Susildyk vienisas sirdis.
               
                K.


Рецензии