До Шевченка

Минають дні, минають ночі
А ти живеш і жити хочеш
Хоча й давно тебе не стало,
Сторіччя з лишком проминало.
А ти живеш, Кобзар, могутній
Не ким й не чим ти не забутий,
Ти живеш в серцях народа,
В нас дихає твоя свобода.


Рецензии