Нав що?
Навіщо кохає в нас серце?
Навіщо думки в нас смутні?
Навіщо з душі пісня ллється?
Навіщо присутня брехня нам?
Навіщо прощати не здатні?
Навіщо служили панам
Не мавши землі приватні?
Навіщо в мирі злочинність?
Навіщо знижає повага?
Навіщо вдавати невинність?
Коли в житті чорна смуга?
Навіщо людині любити?
Навіщо серце губити?
Навіщо роками страждати?
Навіщо долю ламати?
Навіщо брехати вміти?
Мені цього не зрозуміти.
Свидетельство о публикации №104070600113