Рызьмы-10

Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)


La perruque pour la nuque/nuke

Mon petit – my petty (officer)

Coal mining – Kohl mining
deKohltage

Munchkins – admirers of Munch (the Scream)

Jar-pizza (жар-птица)

Laborite – the doctor who delivers babies

Insane -- In Seine – incense

Anti-trost’ (trust) laws

Metteur-en-scene – boat loader on the Seine

Logic – keeping logs, bookkeeping

Gog, Ma Gog, and the little Goggles

Du Berry

Cranberry – Grandberry – Great grandberry

Max (rabbit) – Maxicans

Etrangler (to strangle) – etre anglais (to be English)

Шипка – female ship

World-wide Webbs

To throw dikes (dice)

Republic – rip off public

Volkswagen – volk’s (wolf’s) wagon – волчий вагон


Рецензии