Когатокрунразбиабарите
След ка то
Крун разби
- заразdТА тяхна ПРИХВАща
опитва да се
къпе в
река но
дунава
потича
бял -И
МАЙ че
СЪРДЦЕТО
спря
иди се в истра изкъпи
тогиз иссечи древесата
лозниците и
пробащ да се влюби
да се
напий и
да воюва
и падаха стени
накрая на
аркхан
остави се
за да си
бъде-
боже
да
Запеем за
Абарите
за племето де няма да го биде
защо ли са
пресъхнали
блатата им
като зеници въневиде-
о
Господи
Абария я
няма
и нема кой да биде пример- гнесен
сеги в бльгария ли то остава
или светът си е такъв откакто
~ъ = й~ -откак
го
има
а
...
Светът не е
такъв
помни нимрода
и где насочи жилото на
сък
език му стрелин връх така
остана
да са
черней й ощи е
такъв
помни нимрода
га
то
крун
разби
го
да
света е
нов
.
Свидетельство о публикации №104070100199