Вона була вродлив ш й за розу

Вона була вродливішій за розу,
Вона була прозорій ніж роса.
Вона нікому не показувала сльози.
Вона… вона…

Вона дивилась тихо у вікно.
Вона нікому не бажала зла.
І розбивалася вона, мов скло.
Вона… вона…

Вона любила мовчки
І тоді, вона тихенько за тобою йшла.
Любила всіх та вибочала всіх.
Вона… вона…

(12 листопада 2003)


Рецензии