Ланцюг втеч -2. крок зроблено
щоночі в келії з'являються моїй...
запалюю свічу і дістаю сувій
читаємо удвох допоки запече
вогонь, що лише вчора за Марсом тьмяно блимав
тоді зніму сутану і викину клобук
і чуба випущу ...дістану з сіней лук
і дам ся волі...і стріли проведу очима
і вилечу в вікно...посрібленим волоссям
над оковидом слід залишу...повелося
таким от робом з'являтися в країні цій
ну що ж хай посполиті думають, що знову
у небі перелесник діє ,чи може супернова
хай думають...гайда зі мною у політ...мерщій...
©2004 Автор: Ingvar Olaffson
Свидетельство о публикации №104062301088
Я то думав, що ці очі-дівочі :-),
а тут очі Гора.
Иннокентий Флик 16.07.2004 15:39 Заявить о нарушении
Кукан Модест 16.07.2004 15:45 Заявить о нарушении
Всем приветы.
Аллес Люге 16.07.2004 15:49 Заявить о нарушении