Чорна Перлина

Вона приходить так вчасно,
Ти з нею забудеш всі болі,
Але приносить нещастя -
Така в неї доля.

Вона віддасть тобі серце
І буде  любити безмежно.
Але лиш тоді схаменеться,
Як ти вже від неї залежний...

Пр.:Світло крізь чорні завіси
       Б"ється, мов пташка у клітці;
       Не знає, чи вона ще людина...
       Ім"я їй - Чорна Перлина,
       Ім"я ій - Чорна Перлина!

Вона задушить в обіймах,
Сама захлинаючись кров"ю,
Їй тяжко одній в голих стінах,
Та вона вбиває любов"ю.

Вона буде щастя творити,
Та ти відчуваєш, що вмер...
Хто їй дозволив любити
І хто заборонить тепер?

Розгорне хмари по небу,
Сховає очі в тумані,
Знову прийде до тебе
І знов у повітрі розтане.

Чорну Перлину я знаю -
Ту, чиє це  ім"я
І я у вогні цім палаю,
Бо Чорна Перлина - це я...


Рецензии
просто в шоці і не знаю, що тобі на це сказати!!!! як у гості не зайду, так відкриваю нову тебе...
дуже дуже дуже!!!! ух...
натхнення тобі,
з вдячністю

Рия Аллер   04.01.2008 12:08     Заявить о нарушении
А нодавно ми її зіграли... Ніби вперше відчулося все...

Ника Аремих   26.01.2008 06:19   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.