В чн питання укр

Чому зірки на небі
Виводять хоровод,
І цілу вічність пише
Легенду горизонт?

Чому так швидко плине час,
Тече, не знає спину,
І чом життя минає враз?..
Дай, боже, думку вільну!

Я хочу роздивитись все,
Пізнати суть живого,
Для чого на світі існуємо ми,
Навіщо прийшли, чи на довго?

Осягнути безмежність,
Стати усим водночас...
Неможливо, безглуздо,
Життя – скінчене, дано тільки раз.


Рецензии