Для тебе укр

Як сходить перша зірка на небі,
Всі мої думки про тебе.
Заспівала б, якби вміла
Душу виспівать. Але цього не треба.

Дивний танок виводять зорі,
Вишиковуються у тоненькі лінії долі.
Доле моя, доле, чом така сумна?
Чом веселих віршів не вмію писати я?

Чом кохання моє, наче осика,
Тремтить? Чом моє кохання – тільки туга велика?
Тривожусь, задивляюсь тобі в очі –
Бездонні, неосяжні. Чому ж так серце тріпоче?

Любий, коханий, не для мене ти, знаю.
Долю свою дивную не ошукаю.
Мені б дивитись вічно в твої очі,
Світлішими за день стали б мої ночі.


Рецензии