Д амантами розсипались... укр

Діамантами розсипались
Уламки розбитого серця,
Зорі яскраві розсіялись
Туманом разом із місяцем.

Пісню останню співаючи,
йде по полю вояк.
Сльози солоні ковтаючи,
чітко витримує такт.

Зорями, сонцем і місяцем
Покличу я долю свою.
Світлом, теплом і надією
Серця уламки зберу.


Рецензии