Я не пов рила б тоб укр

***
Я не повірила б тобі
Навіть тоді, як зізнався б.
Я не почула б гіркий крик
Навіть тоді, як кричав би.

Не для мене любов, не для мене казки,
Не для мене дива того світу.
Не мені соловейко співа про любов,
Не мені горить полум’я квіту.

Я не бачу яскравих метеликів в ніч,
Я не чую тихого плеску,
Мені важко помітити шелест дерев,
Що плетуть оксамитову пісню.

Вітер тихо розкаже мені про кохання –
Відвернусь, не повірю.
Загримить снігопад, зареве заметіль –
Розлюблю і забуду.


Рецензии