Кварта v

І небу сяйво місячне співа осанну,
І знову зорі градом б’ють об білу ніч,
І знову линеш Ти крізь глибину сторічч
в цей бар, де ми сидем вже зовсім п’яні.

Чи чуємо Тебе? Навряд, мій Давній Друже.
Чи бачимо? Мо’ хвиленьку якусь зі п’яних віч.
Спасибі рому, то таки є добра річ
Для сили візуальної. Байдуже,

що завтра скаже Дому Господиня
на сон солодкий на бруківці попідтинню...
Ми бачили Тебе, ми снили ніч Тобою...

О сьомій похмелюсь, відкрию скриню.
Дістану плащ, вдягну краватку жовто-синю.
Піду на Плац, щоб готувать війська до Бою...

©2004 Автор: Ingvar Olaffson


Рецензии