Nepasiekiama laime

Manasis gyvenimo medis dar jaunas.
Jo sakos gleznutes, lapeliai ploni.
Jis stiebias i auksti, i melsva padange.
Jis stiebias i laime, kuri taip toli.

Aukstai ta laime, toli ta meile.
Pasiekti jos as neturiu jegu.
Man trugdo vejas, audros, liutys.
Ir trugdo ji, kurios as nemyliu.

1977.11.10. Raseiniai.


Рецензии