Tau vienai

Nebuk tokia ziauri, mano lemtie.
Nesmeik peiliu, sirdis jug negiliai.
Sirdis manoji suzeista apgaule, neviltim.
Ir zaizda ta uzgydys... Uzgydysi tik tu.
Sustok, pazvelk nors karta i mane,
Pazvelk man i akis, i sirdi.
Ir tu suprasi. As sakau:
Myliu... mylesiu amzinai tave.
Ne, tai sakau ne as.
Tai lupos atkartoja sirdies balsa.
Ir jei gali, pazvelki man i sirdi.
Ir tu suprasi: Ji tau vienai skirta.


Рецензии