Still in love

Sincere blue eyes...
He stares at sky
A hopeful smile
Don't wonder why,
He even tries,
He's still in love...

A stupid guy...

And when night falls
Right over him
In all his pain
He tries to swim
He stares at sky,
Don't wonder why,
A stupid love...

A stubborn guy...
A stupid guy...

And when he dreams
He dreams her smile,
And smile, in tears,
But dreams are lies,
He tries to ask,
Don't wonder why,
He's still in love...

A stupid guy...

Stars point to him,
And laugh at sky,
"You're stupid, boy,
"You're stupid, guy!"
He doesn’t hear,
He keeps his smile,
He's too in love...

The stupid guy...

Sincere blue eyes...
He stares at sky
A hopeful smile
Don't wonder why,
He even tries,
He's still in love...

A stupid guy...

Sincere blue eyes...
He stares at sky
A hopeful smile
Don't wonder why,
He even tries,
He's still in love...

The stupid guy... (A stupid guy...)

A stupid, in love, guy...

A stupid guy...


Рецензии
A stupid guy like girl I'm
I feel the same and ask don't blame..

I really love it!

Анастасия Влади   23.12.2004 21:40     Заявить о нарушении
Then, you've really understood it!
;)
Thanks!

Scrutineer   25.12.2004 17:23   Заявить о нарушении
На это произведение написано 18 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.