подмокрената смърт

останалото е мълчание
+водка+
морфин



- но  комунизъмът
 мурзилка по сравнение




кийокушин
излишната
жестокост
и въпреки
м да

типет
и тъй
нататък а


и каза тя на стръкчето
звънтящото
бъди приличен и
благопочтен
то пък ъкъ изука
еднозначно и
покланяше се на лъха. --



според римското право ко няк се ползва с чузда нива повеч от 10 годин то тя е негова оствен че требва да плати десятък ...



дожд серебрянний листьев мыл
и воздух блещет чище чище
девочка  воздуха сиди
на строчка  поглядти - немножка
  страка хрусталь
поникжа плочка
будь благолеп благопочтен
и  написал
девчонку гречску
с груды проснувшиса
цыганку из автобуса

чужой агонь не глень-...

иероваал млыл зерна

Боже Живых

сматрели не
обратися





однако


Рецензии
классно звучит

Ольга Сущева   15.06.2004 15:36     Заявить о нарушении
dumaete-ya vpradyi pritesnyayus...

Данаил-Петров-Досев   15.06.2004 21:28   Заявить о нарушении
ни ликий я- раз лык разлуки разлъкА РАЗЛыКА...

Данаил Петров Досев   19.06.2004 21:33   Заявить о нарушении