ф лософ я життя

Шукаю філософію життя,
І все її я хочу зрозуміти:
Навіщо дані людям почуття
Якими ми не вмієм володіти?
Навіщо нам турбота, співчуття
Якщо не завжди можемо їх дати,
Якщо назад не буде вороття,
Що цю помилку вже не можна виправляти.
Навіщо людям Бог кохання дав,
Яким ми не навчились дорожити?
Мабуть не думав Він, не знав,
Що цей дарунок можна загубити.
Забули люди, все забули люди -
І Бога, і людей, і почуття,
Безбожність і прокляття всюди...
Таким самі зробили ми життя.
Чи це і є вся наша сутність
Без почуттів, без миру, без надій?
Та все одно я вірю в самобутність
І в здійснення жаданих наших мрій


Рецензии