Рызьмы-8

Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков        (accent aigu, grave и т.д.)
 
Злыдни в Видне (Вене)

Feelanthropist (philanthropist)

Flukehaven (flughafen)

Parmesan – parmi les gens

The “why?” chromosome

King Author (Arthur)

Gog. Ma Gog, and Pa Gog (an asocial, dysfunctional family)

Грабёж – to grab

Grub St. – from «грубый»

Бодливая – bodacious

Amazian (amazing) Asian

(Ivan) Mayski – May ski

Жидкий – Jewish

vowel shift = bowel movement

fetishists  - admirers of Fet (or Feta cheese)

pitуletka – 5 years of regrets

Hebdo – hebe – beda?

Embarrass de dishes?

Juk (bug, insect) box – juke box

Scallops – a collection of scalps

In France, printemps is the time to print


Рецензии