Palauk, sustok, apsidairyk. Lidijai
Mylek ir buki mylima.
Bet nesiskubinki gyventi.
Gal ir si meile netikra.
Palauk, sustok, apsidairyki.
Pazvelk jam i akis rimtai.
Jo zvilksnis gali pasakyti.
Gal tai tusti jo pazadai?
Ir tu paklausk sirdies ir proto.
Del ko tu reikalinga jam?
Del grozio, gal del jauno kuno?
O gal jam tik sunku vienam?
Jo zodziuose gali slypeti.
Apgaule. Meile netikra.
Kuria sunku tau pamatyti.
Kuriai tu pakolkas akla.
Praeis ir menesiai, ir metai.
Jausmai isliks, o gal ir ne.
Te issisklaido abejones.
Kurios pas tave. Sirdyje.
Свидетельство о публикации №104060801330