Nauja meile

Sakyk: teveli sukvailiojai,
Ir vel eilerascius rasai.
Prisipazink - isimylejai.
Ir vel kita. Ir vel gerai!?

Be meiles nera sypsenos.
Ir asaru be jos nebus.
Mylek, ir buki mylimas.
Gyvenimas toks nuostabus!


Рецензии