Зеленбог
і кленове намисто,
і всевладдя Зеленого Бога,
що сьогодні народжує
Літо...
Я прокинуся завтра до світу
І всі вікна відкрию в оселі,
у якій зимувалось так довго...
І вітривців впущу
Хай здіймають до стелі
хвилі радості буйні...
Я в них розчинюся.
Щасливо...
©2004 Автор: Ingvar Olaffson
Свидетельство о публикации №104060600907