НШИЙ

До тебе приходив інший,
Коли ще дрімали роси,
У передранковій тиші
Куйовдив твоє волосся,
Словами, мов візерунками,
Окутав тривогу вміло,
Жагучими поцілунками
Ласкав твоє юне тіло.
До тебе приходив інший...
 
А я сумував без тебе,
Писав я для тебе вірші,
Збираючи зорі з неба.
А я говорив про ніжність
І марив у снах тобою,
А я тебе звав у вічність,
Де в парі щасливі двоє,
А я так хотів літати,
Коли виростали крила,
Ім"я твоє, мов закляття,
Вуста мої шепотіли.
Писав я для тебе вірші...

А ти не мене чекала,-
До тебе приходив інший,
Коли ще роса дрімала...


Рецензии
Не трэба нам кохати свои вiршi
Коли до дивчини приходит iнший)

Немного не в ладах с украинской грамматикой, не обессудьте)
С уважением..

Lesnik   05.11.2004 15:22     Заявить о нарушении