Сунички-полунички

Засмутилася Суничка:
"Загубила я сестричку,
Виросла в саду одненька,
Нема тата, нема неньки".

Обізвалися Порічки:
"Там на грядках полунички
Твої двоюрідні сестрички.
Хмарка дощиком пригостить -
Прибіжать до тебе в гості
(Виростуть в них вуса-ніжки).
ПОЧЕКАТИ ТРЕБА ТРІШКИ!!!


Рецензии
:))))))))

Tina   05.06.2004 20:23     Заявить о нарушении