Vai zini
Ka nebыs tev iespзjas vairs
Mani satikt un noskыpstоt vзlreiz
Ja рнiroties varзsi gaist?
Vai zini, ka skыpstu tev maigi,
Tв kв neviens neskыpstоs?
Un deg kв ugunоs vaigi
Kad saku tev “laiks parвdоs”?
Vai zini, ka skumstu bez tevis
Par spоti tev tikрanos gaidu?
Kaut pвrliecinвt mзмinu sevi
Ka negribu, nemоlu tevi.
Свидетельство о публикации №104060300439