Докосни ме със сърцето си

Докосни ме със сърцето си
С нежна обич ме зови.
Даже там, сега където си,
Докосни ме със сърцето си.
Аз копнея със лицето си
Да сетя твоите сълзи.
Докосни ме със сърцето си
С нежна обич ме зови.

2004


Рецензии
Очень красивый, нежный триолет.

Евгений Иванов   01.06.2004 11:59     Заявить о нарушении