Хто зна людину, що живе для вс х?

Навколо люди усі мертві
(Можливо навіть і живі),
Хоча Бог знає, є на світі
Людина, що живе для всіх.
А я вважаю, люди мертві
(Можливо навіть і живі),
І подумки все кличе серце,
Що треба жити не для всіх.
Але навіщо тоді жить,
Коли лише всі бачать мир,
Який згаса у світі лих,
У світі казочок дурних -
І я підтверджую вам те,
Що люди мертві уві сні
(А може навіть і живі),
Хоча Бог знає, є на світі
Людина, що живе для всіх,
Людина та, яка мандрує,
Щоб Бог простив жахливий гріх.


Рецензии