Две пламнали очи

С лъчите си огряли небесата
се срещат пламнали очи.
Събират се в едно два свята
с душите си допрели небесата
и днес природата е по-богата,
изпълнена с надежди и мечти.
С лъчите си огряли небесата
се срещнаха две пламнали очи.

2004


Рецензии
Весьма романтично.

Евгений Иванов   26.05.2004 10:44     Заявить о нарушении