рост 1. 83 длинневолосий

волост-праболг-волоса
волосторостий-длиневолосий
волострыжие-волоса цвета морковки

пальцо-опять с праболг.-дубинкаа

путька-метч варяга
вариаг-то же самое

досье доссев  данило петрович...
сорока трех летний на три сороки от конца
обувь -43...

номер совпал

едно вариагчи ми позвъни на вратата в 11 вечерта преди 15 години излязох увит с одеало защото вече се бях съблякъл да спя оо рече той ти си роден да те галят жении еби му майката а жени ни *** нито па на хуй
и какво от това

важното е да слушаме джоплин

они па викат на орода родина ордина ород род я рад вам


Рецензии