СОН?

солодкий сон, солодкі сни
спочинь, засни...
хай знову сняться
суцвітть весняна повінь
і грона зір і Овен,
що зачепився рогом
за одвірок
і ця забута Богом
дорога Звіра,
що янгола покликав
в поміч...

чарівні сни, чарівнодення
добу химерно поділило
ти спиш і набираєш сили
щоб знов пірнути у щодення
і Світ хоч на дещицю
змінити
і живу водицю
відпити з Джерела Святого
"усе від Бога" -
приймаєш ти на ніч
молитву
і в осяйную тогу
вбираєш Душу
йди, Небого
в серпанок, що
зайнявсь на Сході.

©2004 Автор: Ingvar Olaffson


Рецензии
Cподобалося, особливо
чарівні сни, чарівнодення
добу химерно поділило
Натхнення,

Валео Лученко   16.05.2004 17:35     Заявить о нарушении
Щиро дякую!!!

575   17.05.2004 14:22   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.