весна любов...

Від чого так кортить співати?
Чи то весна мене зустріла
І пригорнула наче мати,
І крила на спину наділа....

Від чого так кортить злетіти,
У височінь до голубів,
І ніжність хочеться розлити,
Неначе жайворонків спів?!

Від чого серце калатає,
І стукає у скринях кров,
Невже то мене здоганяє
Снодійниця весна-любов...?!


Рецензии