Ки в
Палає хмарами каштанів цвіт,
Дивлюся, Києве, на церкви твої,
Що бережуть тебе багато літ...
Твої провулки, будинки, люди,
Хрещатик знаний на Вкраїні,
Ти зелено стрічаєш всюди,
Ти місто у саду й по нині...
І скільки б не боліло в грудях,
Не перебито було крил птахів,
Ти весь вві сні, в надіях, людях,
Тебе забув би...та не смів.
Свидетельство о публикации №104051100986