Чи важливо це?

Як це все важливо
тебе чекати, тобою жити
як не важливо
сумом вважати часи мрії 

Тебе кохати, це неможливо
З тобою бути і тобою бути,
Та якби як, не можна бути,
Ти ластівка, а я лечу на крилах.

Кохання, миттю запалають очі,
Німіють губи, моя ти серденько,
Немов та зіронька, серед ночі,
Тебе кохаю я, моя ти квітонька.


Рецензии