П знай м й душевний рай!

Невже страх тримає тебе?
Невже ти не хочеш торкнутись мене?
Навіщо чикати так довго?
Скажи, що ти хочеш?... Багато?
Хочеш дізнатися хто я?
Спитай це у моря.
Хочеш пізнати голос мій?
Послухай своє сердце і зрозумій.
Хочеш знайти кохання в мені?
Спочатку спитай: Чи воно на завжди.
Якщо хочеш бути зі мною,
Як сонце з луною,
Як море з рікою,
Навчись бачити радість мою,
Щоби назавжди бути в раю!


Рецензии