Рызьмы-3
Тверский – Дверский – Зверский – Дерзкий
“Чуять”: chew at
La vie en rose: To see everything through woes-colored glasses
Contro versy: against poetasters
«Сливки»: sleaves
Pfizziology – the science of making carbonated drinks
Scream saver
Qu’ranteеned – Being forcibly read Qu’ran
Рыбёнок – little fish
Paella поела
Kook book – crazy book
Tiny: “тайный советник”
Ultra-viole(n)t
Спать -- “spat” – zu spaet
Impotent – a man without a patent
Blessure (“wound” – Fr.) – blessing
Car-men – automechanics
Ingenus: (engineers) of human souls
Свидетельство о публикации №104050200746