Ми будем разом

Ми будем разом, як хмаринки і дощі,
Як ніжний цвіт й пташиний спів...
Як свіжі трави й найтінистіші кущі,
Як ніжна зелень навесні...

Ми будем разом як зима й білі сніги,
Як літо й сонце в небі золоте...
Як шепіт радості крізь роки і віки,
Коли у митях тоне найцінніший день...

Ми будем разом у думках і у словах,
Ми будем разом так, як ніч і тихий сон...
Як квіти й сонце, небо й птах...
Зіллємось душами, як сяйво і тепло.


Рецензии