Цi то птушка, цi то хмара... бел
Мне пастукала ў акенца
І апоўначы спытала:
“Што тваё турбуе сэрца?”
Не чакаючы адказу,
І нашто ён ей, дарэчы?
Ці то птушка, ці то хмара
Прастагнала: “Да сустрэчы…”
…Ну а дзесці ціха б’ецца
Сэрца добрай Папялушкі –
Як убачыла праз хмары,
Што ляцяць да Сонца птушкі?
Восень 2002 г.
Свидетельство о публикации №104042500229