Рука в руц
Ще буде час, розмову ще вести.
Мовчання. Вулиця між двох центральних площ.
Машина виривається з пітьми.
Рука іще ховається в руці,
А серце вже нічого не вбача.
А ніч все гостре свій
підступний ніж,
а потім б’є кого-то навмання.
Злітає з дерева останній жовтий лист,
Розноситься крик півня навкруги.
Вони мовчать. Їм є куди піти.
Свидетельство о публикации №104042401065