Воля вольная, ву-а-ля...

Ніжні, ніжні дотики
як вербові котики
Перса твої, ладо
ваблять поцілунки
Ти мені дарунок
в пору надвечір'я
*
Сонце мого світу
там за оковидом
Там - червоний вечір
Тут - Зоря, що блідне
Простір розрізає
вісь Часу Ілюзій
**
Хто в тобі сьогодні,
Діво Загадкова,
погляд чий струмує
з попід вій чарівних?
Повінь зір казкових
дім мій затопила
***
Воля, воля, воля...
Вольному - степи
Беркутам Говерла
Плазунам - болото
Нам з тобою, мила
вічність разом жити


©2004 Автор: Святослав Синявський


Рецензии