Improvizacija

SIZU NA STULE-
             KARTOSKU CISIU,
TY SMOTRIS TELIK-
             LUK NAREZAES.
NALIL JA MASLA-
             DUSA ZAPELA,
A NA REKLAME-
             TY O LIUBVI ZAGOVORILA.
KARTOSKU ES-
             SIDIS NA STULE,
ZUJU MARKOV-
             SMOTRIU NA TELIK,
ISU TEBIA-
             SMOTRIU NA TELO,
LADONJU GLADIS-
              PROSTRANSTVO CIUES.
LEZIM V KROVATE-
              V KRUGU OBETOV,
KIDAEM RUKI-
             ISA DRUG DRUGA,
REKLAMA STULJEV-
              KARTOSKI NETU,
NA NAS VOPROS-
               OTVETOV NETU.   


Рецензии