Чи винна?
Ти тільки уві сні прийдеш в моє життя.
Я гірко посміхнусь, щоб знов не закричати,
Щоб зменшити на мить і біль, і каяття.
Я гірко посміхнусь, закрию темні очі.
І як зі мною був, тебе я уявлю.
Якби ти тільки знав, які самотні ночі,
Якби ти зрозумів, як палко я люблю...
Але ти не зі мной. Ти знову десь далеко.
І в серці, і в житті володарем - зима.
І я кричу тобі, мов зранений лелека -
"Не залишай мене!" Але тебе нема.
Все марно, і тепер доводиться звикати,
Що я пройду сама увесь життєвий шлях.
Я гірко посміхнусь, щоб знов не закричати...
Як жити, розкажи. Бо я не знаю,як.
Свидетельство о публикации №104042200697