Залиш мене

Розстанемось з тобой навіки!
І, мов підбитії каліки,
Ми ще помучимось в стражданні,
В тяжкому, боліснім чеканні.

Я вперше зрозуміла ясно,
Що ти для мене не прекрасно.
Ми зовсім різнії натури,
І, навіть, не одной культури.

Ти зовсім не такий як я,
Ти хочеш тиші й забуття.
Для мене ж головне неспокій,
І настрій завжди мій високий.

Отже, залиш мої думки!
Набридло пам’ять берегти
Про тебе, нас, мої чуття...
Для мене це не є буття!

18.04.04


Рецензии