В дьма Укр. язык

Всміхаєшся?
 Радій, тварюко.
Волосся чешеш?
Ні. Гадюки.

На плечі впали
І шиплять.
Ти відьмой стала.
Як не знать?!

Вночі, а може вже під утро
Готуєш хлопцеві отруту.
А він, не знаючи того,
Дарує тобі пишну руту.

Цілує щоки і вуста.
Вона радіє, він не зна.

Не зна, що зілля те дієве
На крок штовхнуло не суттєвий.

В обійми відьми він попав.
Жалкою здобиччю він став.

Покинув радості й тривоги
Назад він вже не зна дороги.

Не помічає він підлоги
Й цілує відьмівськії ноги.

Вже рік минає,
Може й два.

Та раз помітила вона,
Що невідоме щось знайшла.

В життя розпусне і жалке
Прийшло кохання те терпке.

І захотілось клятій жить.
Та смерть уже не зупинить.

Вона стогнала, розривалась,
А серце билось і пручалось.

І не хотіло помирать.
Хотіло жити і кохать.

Закляття діяло як треба.
В житті вже не було потреби.

Із тіла рвалася душа.
Вона ж лишалася чужа.


Рецензии