Мова укр. язык

Мово рідна! Сонця коло!
Наймиліша ти у нас.
Промінь твій, - жагуче слово,
Лине в даль, мов той пегас.

І мов щит той оборони,
Має силу ту міцну,
Що долає перепони
На тернистому шляху.

Стійте, люди, зупиніться!
Мовте слово Ви просте.
І до вас же відгукнеться
Слово рідне і святе.

Українець! Твоя сила,
В цьому слові, так і знай.
Слово завжди зрушить камінь
Ти навіки пам’ятай!


Рецензии