День як день

День як день,
Але нема тебе у ньому,
Ніч як ніч
І буду думати про тебе знову.

Тебе немає поряд, але знай,
Що доля нас зведе з тобою.
В душі моїй твої слова,
Що не дають мені покою.

Твій голос наче спів із серця.
В твоїх словах багато рідного знайду.
Полину, як в безмежний простір,
В твої очі, і знов тебе я відпущу.

Будь-ласочка, залишся, почекай,
Не йди від мене, я благаю,
Але тебе зі мою вже немає,
І голос рідний, твій по радіо лунає...

 


Рецензии