Nebesnaja realnost

             TAM GDE SMEX POVSIUDU SLYSEN,
             GDE VESELJE DO UTRA,
             TAM REKOJU SLIOZY LIUTSIA
             IZ NEBESNOGO NUTRA.

             TAM GDE SOLNCE JARKO SVETIT
             I REZVITSIA DETVORA,
             STONET SERDCE GLUXIM RIOVOM,
             BOL GLOTAJA PRO SEBIA.

             GDE MORSKIJE VOLNY PLIASUT
             I PESOK SOGRET TEPLOM,
             DUSY STONUT,DUSY VIAZUT,
             CEPI DLIA MIRSKIX GREXOV.         


Рецензии