and He came

I've been searching, I've been looking for something new
I've been running from, I've been running from morning dew
Since my heart was, broken heart was feeling blue
I've been searching, I've been looking for someone true.

I've been searching here and there all days long
Nothing's new and no one cares 'bout me and you
I've been looking in every corner every day
I was hoping, I was asking, but never prayed.

I've been thinking and believing I was so smart
So much knowledge I called wisdom fell apart
I've been risking my life greatly, put so much at stake
I've been angry, I've been haughty, but never fake.

Now I'm wondering why I'm living, why I'm still the same
I'm not searching, I'm not running anymore. He came.
No more fears, no more doubts, I feel so strong
I am living, I am breathing 'cause pain is gone.


Рецензии
В 12-той стоке - "been"?

Angdor   16.04.2004 01:35     Заявить о нарушении
yep! Thanx.

Step-Child   16.04.2004 11:13   Заявить о нарушении