Ти дуже гарна сьогодн в. меладзе

Швидко образа в дитинстві минає,
Знову крізь сльози я чую твій сміх,
Час пролетить, але я пам"ятаю
Сльози на віях твоїх.

Щастя коротке Господь нам відміряв,
Доля мінлива, мов рання весна.
Я недарма у цю казку не вірив -
Дуже хороша вона...

Пр.:

Ти дуже гарна сьогодні -
Світле серденько, ні сліз, ні жалю.
Ти дуже гарна сьогодні,
Тільки тебе я люблю.

Роки можливо когось і лікують,
Але хвороба моя від Небес...
Ти повертайся, а я засумую -
Знову згадаю тебе.

Пр...


Рецензии